Replicakilvet

- Luvallista nostalgiaa - 


Hinta 27,90 € (hinta kirjasintyypistä riippumatta) + toimituskulut. Nettiputiikkiin


Replicakilpi on tarkoitettu pelkästään koristeeksi, näyttelyihin tai lavastekilviksi elokuviin. Tieliikenteessä pitää käyttää aina virallisia kilpiä! Lakitekstit tarkemmin.


Voimme valmistaa minkä tahansa rekisterikilven elokuviin lavastekilveksi. Yksityiskäyttöön voimme valmistaa vain sellaisia kilpiä, joita ei ole enää käytössä, eli vanhemman kuin 1949 auton kilven, tai ”valtion leijonakilven”. Kilvet valmistetaan tulostamalla, niissä ei ole preeglattuja kohokirjaimia.


Varmista tarvitsemasi ajankohdan tunnukset Kilpimuseosta tai Moblexistä
Kilpipaja.com Finland on toiminut perustamisestaan saakka mainostoimistojen ja tuotantoyhtiöiden lavastekilpien hovihankkijana. Näistä eniten näkyvyyttä lienee saanut 020202 mainokset vuodelta 2011-2012. Kilpi on patinoitu mainostoimistossa ennen kuvaamista...
Vaikka uudemmista - nykyään käytössä olevista kilpityypeistä ei ole mahdollista valmistaa replicakilpiä yksityiskäyttöön, niin uudempia kirjasintyyppejä voidaan käyttää showkilvissä Trafin sanelemien sääntöjen puitteissa.


Olemme kilpien mitoista ja käytetyistä kirjasintyypeistä, sekä kilpien kiinnityksen ja kansallistunnuksen historiasta kiinnostuneita myös siksi, että voisimme paremmin palvella suomalaista elokuvateollisuutta, joten näillä tiedoilla saattaa olla merkitystä kotimaisten elokuvien yksityiskohtien alkuperäisyyden kannalta tulevaisuudessa.


Valmistamme replicakilven niillä tiedoilla jotka meillä on valmistushetkellä käytettävissä. Tiedot tarkentuvat koko ajan. Etsimme tarkempia tietoja koko ajan, ja päivitämme tietoja jatkuvasti. Lue lisää...
Tutustu Suomen Rekisterikilpimuseoon Kilpimuseo.fi


Sivu on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2022