Show-, myynti- ja opastekilvet

- kun koko ratkaisee tai tarvitset enemmän

merkkejä kuin mitä preeglattuun kilpeen mahtuu -


Show- tai myyntikilvillä tarkoitetaan auton rekisterikilven korvaavaa kilpeä silloin kun auto ei ole tieliikennekäytössä (esim. poistettu väliaikaisesti liikennekäytöstä tai sijaitsee yleiseltä liikenteeltä suljetulla näyttelyalueella, esim. autonäyttelyt ja -kaupat).


Kilpipajan rekkarit sopivat sellaisinaan show- tai myyntikilviksi. Varsinkin pitkällä kilvellä peittää kilven kuin kilven - uutta korkeaa kaksirivistä kilpeä lukuun ottamatta.


Voit tilata meiltä tulostettuna showkilpenä:

 1. -minkä tahansa kilven pienennöksen

 2. -omalla logolla varustetun kilven


Alkuperäisen kokoisena voimme valmistaa:

 1. -pelkästään nimellä varustettuja kilpiä, esim. ”PASI” ”VW” VOLVO” jne.

 2. -pelkästään numeroilla varustettuja kilpiä. esim. ”313”, ”020-202”

 3. -sekä kirjaimia että numeroita sisältävissä kilvissä tulee olla useampi kuin kolme kirjainta tai numeroa esim. ”LEENA-11” tai ”VW-1965”


Emme valmista sinulle seuraavia kilpiä:

 1. -kuluneiden aitojen kilpien tilalle uusia, vaan näissä asioissa sinun tulee kääntyä lähimmän katsastuskonttorin puoleen

 2. -moottoripyörän perävaunuun kilpiä. Tässä asiassa sinun tulee tehdä lisäkilpihakemus

Alkuperäisen kokoisina emme voi valmistaa:

 1. -auton rekisteritunnuksia muistuttavia kilpiä (AB-1, ABC-1, AB-12, ABC-12, AB-123, ABC-123 valkoiselle tai mustalle pohjille

 2. -erityiskilpiä muistuttavia kilpiä tarkemmat ohjeet

 3. -diplomaattikilpiä muistuttavia kilpiä eli C-alkuisia kilpiä siniselle pohjalle

 4. -traktorin rekisteritunnuksia muistuttavia kilpiä (12-AB, 123-AB tai 123-ABC) keltaiselle pohjalle mustia merkkejä tai oranssille pohjalle punaisia merkkejä

 5. -moottoripyörän rekisteritunnuksia muistuttavia kilpiä  (AB-1, ABC-1, AB-12, ABC-12, AB-123, ABC-123 tai 1-AB, 1-ABC, 12-AB, 12-ABC, 123-AB, 123-ABC) valkoiselle tai mustalle pohjalle

 6. -mopon tai moottorikelkan rekisteritunnuksia muistuttavia kilpiä (AB-1, AB-12 ja AB-123 tai 12-AB tai 12-ABC) valkoiselle tai keltaiselle pohjalle

 7. - "tuhmia" sanoja, sillä haluamme varjella yrityksemme mainetta

Edellä mainittu perustuvat lainkohtiin, jotka voit lukea täältä.

 

Kilpipajan showkilvet ovat pääosin samankokoisia kuin Suomessa käytettävät viralliset rekisterikilvet.


Valikoimassamme on 22 erikokoista alumiinilevystä valmistettua kilpeä. Kaikkiin kilpiin voidaan tulostaa suomen EU-FIN tunnus tai minkä tahansa EU-maan tunnus. Kilven värit voit vapaasti valita nettiputiikissamme. Näissä kilvissä ei ole preeglattuja kohokirjaimia. Heijastinpohja on sama kuin aidoissa rekisterikilvissä käytetään. Väri on aavistuksen harmaata - ei puhtaan valkoista - mutta varmasti heijastavaa.


Huom! Mikäli haluat pitkän sanan, niin kirjasimet pienenevät. Mutta jos valitset lähes saman määrän merkkejä kuin aidossa kilvessä niin merkeistä tulee suunnilleen yhtä isoja kuin aidoissa kilvissä (vertaa alla AMAZON ja KARHUKOPLA).


SUOMI-KILVET:

(nimitykset mukailevat Trafin antamia nimiä niiltä osin kuin se on järkevää)
 

  
Valittavana olevat kirjasintyypit


Rekkarien kirjasintyypille voit valita tasalevyisen kirjoitustavan, jolloin esim. A ja I kirjain vievät saman tilan. Aivan kuten aidoissa rekkareissa ja esim. Courier.


Tai voit valita suhteellisen kirjoitustavan, jolloin I vie vähemmän tilaa kuin A kuten esim. Times New Roman.


Valmistamme nimikyltit suhteellisella kirjoitustavalla ja rekisteritunnukset tasalevyisellä kirjoitustavalla, ellet ole lisätietoihin kohdassa erikseen toisin toivonut.


Huomaa että osalla kirjasimista on käytössä sekä versaali  ”SUURET kirjaimet”, että gemena ”pienet kirjaimet”.


Mika, mika, MIKA ja MikA ovat kaikki mahdollisia vaihtoehtoja.


Valmistamme kyltin tarkasti sen mukaan miten olet kyltin tilannut!
Kaikkien Suomirekkarien kirjasintyypin tietojen kerääminen on vaatinut vuosien työn. Tietojen löytämisen jälkeen merkit on piirretty digitaaliseen muotoon. Perimme itsevalmistettujen merkkien käytöstä muutaman euron lisämaksun, joka on suorastaan naurettavan halpaa. Puhumattakaan helppoudesta - kaikki kirjasintyypit ovat käytössäsi muutamalla hiiren klikkauksella.


Huomaa että kaikki merkit on piirretty, mutta osaan merkeistä kaivataan tarkentavia tietoja. Valmistamme tuotteen aina uusimmilla ja tarkimmilla tiedoilla jota meillä on käytettävissä. Lue lisää...


SYMBOLIT

Käytössäsi on kaikki alla olevat symbolit. Kaikki symbolit on mitoitettu FIN CAR 1935- fontin mukaan.
Kuten kuvasta näkyy, niin symbolit on vielä tekeillä. Toivomuksia otetaan vastaan.


Saat symbolin käyttöön merkitsemällä tilausjärjestelmään symbolin koodin sulkuihin, esim. (Logo C10) JANI tuottaa seuraavan yhdistelmän :
Voimme tehdä myös symboleita mittatilauksesta, jos saamme kuvan vektoritoritiedostona: SVG, EPS tai AI.Kilpeen oma logo

Showkilpi voidaan valmistaa myös asiakkaan omalla logolla varustettuna mikäli toimitatte liitetiedostona yrityksenne logon vektorigrafiikkana pdf, eps tai ai päätteellä varustettu tiedosto. Alla esimerkkejä toimitetuista kylteistä.
Valitsemalla maatunnuksi CCCP saat kilpeesi KGB-museon kyltissä olevan merkin.


Valitsemalla Ruotsin katsastusmerkin, saat Matias kilvessä olevan kolmikruunuisen merkin. Ilmoita tällöin minkä numeron haluat katsastusmerkkiin, minkä värisenä haluat merkin, sekä mihin kohtaan kilpeä haluat merkin: vasen laita / keskelle / oikea laita. Mikäli valitset keskelle, niin kerro myös mistä kohtaa haluat nimen jaettavan, esim. MAT (merkki) IAS.


Valitsemalla USAn lipun saat USA tekstin ja lipun.


Valitsemalla Lion old, saat Suomen vaakunan ilman ruusukkeita ja valitsemalla Lion new saat Suomen leijonan ruusukkeiden kanssa.


Valitsemalla FIN Lion old saat FIN tunnuksen, mutta Eu-tähdistön tilalla on Suomen leijona ilman ruusukkeita ja valitsemalla FIN Lion new saat FIN tunnuksen, ja EU-tähdistön tilalla on Suomen leijona ruusukkeiden kanssa.


Kilpi voidaan valmistaa periaatteessa minkä tahansa maailman maan tunnuksin, kunhan kilvestä löytyy kunnollinen mallikuva - varsinkin jos mallikuva on vektorigrafiikkaa.


Voimme valmistaa kilpeen myös asiakkaan itse suunnitteleman tekstin kuvineen  (merkkeineen / logoineen), mikäli se on valmistettu Corel 12 (tai vanhemmalla) kuvankäsittelyohjelmalla.


Periaatteessa riittävän hyvälaatuista muutakin kuvaa voidaan kokeilla (esim. suurikokoinen PNG/JPG) mikäli tiedosto on suurempi kuin tarvittava tulostuskoko. Resoluution pitäisi olla vähintään 300 dpi jotta tulosteesta tulisi hyvä.


Voimme myös lisätä toimittamasi kuvan (esim. logo) muuhun tekstiin: oma teksti (logo) oma teksti. Anna kuvan sijoitusohjeet tilausta tehdessäsi lisätietoja kohdassa.


Voit etukäteen tiedustella sähköpostilla onko kuvasi riittävän laadukas tai voit lähettää tilauksen jälkeen kuvasi liitetiedostolla osoitteella info (ät) kilpipaja (dot) com. Tilauksen tekemisen jälkeen voit lähettää kuvan osoitteeseen kuvat (ät) kilpipaja (dot) com  otsikolla TILAUKSEN XXX KUVA


Emme käsittele kuvia. Kuvan tulee olla asiakkaan puolelta loppuun saakka valmistettu. Asiakas vastaa siitä että hän on hankkinut kuvalle käyttöoikeuden. 


Kilpipajan showkilvet toteutetaan tulostamalla suoraan tarraan, ja laminoimalla koko komeus vähintään viisi vuotta haalistumista suojaavalla UV-suojakalvolla.


Showkilven valmistaminen vaatii useamman työvaiheen kuin rekisterikilven, joten varaudu pidempään toimitusaikaan. Rekisterikilven pohjia voidaan tehdä valmiiksi hiljaisina aikoina odottamaan preeglausta, mutta showkilvet vaativat aina graafikon työn ennen kuin kilpeä voidaan ruveta valmistamaan. Käyttämämme graafikot taasen tekevät paljon muitakin töitä kuin showkilpiä.


Showkilpi toimitetaan ilman reikiä. Vanhemmissa kilvissä ei ole ollut reikiä, vaan kilvet on kiinnitetty autokohtaisin ratkaisuin. Uudemmissa kilvissä reikien paikat on tarkasti määritellyt. Mikäli halut hifistellä ja laittaa reiät täsmälleen oikeaan kohtaan, niin tiedot löytyvät Trafin sivulta.


EU-tähdistön sisään on mahdollista saada vaikkapa synttärisankarin vuodet näkyviin. Alla Vellulle 50-vuotislahjaksi tehty kyltti.


Sivu on optimoitu Safari selaimelle 

© Kilpipaja.com Finland 2010-2022                                              

 

FIN CAR 2001- korkea EU-kilpi 

(200x256 mm). Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

FIN CAR 1996- pitkä kilpi (118x397 mm). Keltaisella värillä traktori tai työkone. Saatavana myös muilla väreillä.  Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

FIN CAR 1972-1986 vanha pitkä kilpi (123x397 mm). Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin


Tästä näet hyvin miten pidempi teksti vaikuttaa ulkonäköön. AMAZON on kuudella merkillä optimaalisen pituinen sana juuri tähän kilpeen.

FIN CAR 1996- lyhyt kilpi (118x338 mm). Keltaisella värillä traktori tai moottorityökone. Hinta  alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

FIN MC 2001- korkea EU-kilpi (200x165 mm). Showkilpi on helppo vaihtaa aidon rekisterikilven tilalle, mikäli olet asentanut pyörääsi taustalevyn. Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

FIN MC 2004- matala kilpi (118x280 mm).

Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

FIN MC 1965-1987 vanha matala kilpi (116x263 mm).

Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

FIN Moped 1995- (110x123 mm) Mopon ja kevyen nelipyörän kilpi

Showkilpi on helppo vaihtaa aidon rekisterikilven tilalle, mikäli olet asentanut mopoosi taustalevyn. Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin


FIN Moped 1965-1995 Mopon vakuutuskilpi

(80x96 mm). Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin


FIN Moped 1960-1967 Mopon vanha vakuutuskilpi

(78x94 mm). Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

FIN CAR 1973-1986 vanha lyhyt kilpi (123x342 mm). Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

USA MC (101x177 mm).

Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

FIN CAR 2001- matala EU-kilpi

(118x442 mm).  Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

USA CAR (152x302 mm).

(Vertaa aito jenkkikilpi 6x12” =152,4x304,8 mm)

Hinta  alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

Mainoskuvaus (138x520 mm)

Kilven koko on mitoitettu siten, että se peitää mahdolliset ulkomaalaiset rekkarit, kuten myös mahdollisen rekisterikilven taustalevyn, mutta korkeus-leveys suhde vastaa suomalaista EU-kilpeä. Kuvauksiin kannattaa ehdottomasti valita heijastamaton pohjaväri. Hinta alk. 24,95  € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin


Kilpipajan pitkät kilvet (113 / 120 / 125 / 150x520 mm) jos halutaan pitkä sana tai leveä fontti. Ei suomalaista vastinetta mutta korkeammat kilvet peittävät hyvin kaikki suomikilvet koosta riippumatta.

Hinta alk. 24,95  € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

FIN MC 1974-2001 korkea kilpi (199x165 mm).

Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

A4 vaaka (210x297 mm)

A4 pysty (297x210 mm)

Hinta  alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin

MUUT HYÖDYLLISET KOOT:

FIN CAR 2013- pieni kilpi (112x300 mm).

Huom! Lähes sama koko myös rekkarina!

Showkilpi on helppo vaihtaa aidon rekisterikilven tilalle, mikäli olet asentanut autoosi taustalevyn.

Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut.   Nettiputiikkiin