Rekisterikilven taustalevyt

Finsk Skylthållare Finnish License Plate Frame


Suomen laajin valikoima:


1) FIN CAR 2001- matala EU-kilpi (118x442 mm)

Emme toimita enää räätälöityjä yksittäiskappaleita vaan pelkästään silkkipainettuja mainospohjia alkaen 20 kpl erissäPyydä tarjous.   Asennusohje    PuhdistusohjeTaustalevyn mukana toimitetaan pari valkoista muovista peitetulppaa jolla kilven kiinnitysreiät saa siististi ja helposti peitettyä. Taustalevyssä on tarvittavat lukkopalat mukana. Kannattaa tutustua asennusohjeeseen.


Taustalevyn mitat 140 x 447 x 10 mm. Paino 0,150 kg. Materiaali ABS-muovi. Valmistettu Virossa. Teknisistä ominaisuuksista ja mainospohjista lisätietoja tällä sivulla alempana.  1. 2)FIN CAR 2013- pieni kilpi (112x300 mm)

Yksittäiskappaleena ilman tekstiä tai silkkipainettuna suuremmat erät

Yksittäiskappaleena hinta 9,95 € /kpl  + Toimituskulut     Tilaa      Puhdistusohje

 

Pyydä tarjous silkkipainetusta mainospohjien suuremmasta erästä


 

”Muropakettikilvessä” tai Aku Ankka rekkarissa” ei ole EU-FIN tunnusta eikä kiinnitysreikiä ollenkaan. Taustalevyn avulla vältyt kokonaan kilpeen reikien tekemisellä, sillä taustalevy laitetaan ruuveilla autoon kiinni, ja kilpi jää taustalevyyn kiinni ilman ruuveja.


Taustalevyn mitat 132 x 305 x 12 mm. Paino 0,092 kg. Materiaali ABS-muovi.  Valmistettu Ruotsissa kierrätysmateriaalista. Teknisistä ominaisuuksista ja mainospohjista lisätietoja tällä sivulla alempana.  1. 3)FIN MC 2001- korkea EU-kilpi (200x165 mm)

Yksittäiskappaleena ilman tekstiä tai silkkipainettuna suuremmat erät

Yksittäiskappaleena hinta 6,90 €   + Toimituskulut     Tilaa      Puhdistusohje   


Pyydä tarjous silkkipainetusta mainospohjien suuremmasta erästä


 

Taustalevyn mukana toimitetaan 4 nylon Torx ruuvia, jolla kilpi kiinnitettään taustalevyyn. Taustalevyn mitat 174 × 230 × 5 mm. Paino: 0,105 kg. Materiaali Polypropeeni. Valmistettu Suomessa. Teknisistä ominaisuuksista ja mainospohjista lisätietoja tällä sivulla alempana.  1. 4)FIN Moped 1995- (110x123 mm)

Yksittäiskappaleena ilman tekstiä tai silkkipainettuna suuremmat erät

Yksittäiskappaleena hinta 4,80 €   +   Toimituskulut     Tilaa    Puhdistusohje


Pyydä tarjous silkkipainetusta mainospohjien suuremmasta erästä


 

Taustalevyn mitat 130 x 138 × 3 mm. Paino: 0,040 kg. Materiaali Polypropeeni. Valmistettu Suomessa. Teknisistä ominaisuuksista ja mainospohjista lisätietoja tällä sivulla alempana.Huom! Kilpipajalla ei ole tarjolla muiden suomikilpien taustalevyjä.

Olemme tarkkoja laadusta, ja siksi emme ole ottaneet heikkolaatuisia rimpuloita myyntiin.  Valikoimassa ei ole siis vanhojen, lyhyiden, korkeiden eikä tuontiautojen leveällä olevien ruuvien peittävää taustalevyä.


Sen sijaan niksit sivulta löydät erilaisia tapoja ratkaista tuontiauton liian leveällä olevien reikien peittäminen sekä linkkejä erilaisiin muiden myymiin kilpituotteisiin. 


”Tiskin alta” mahdollisuus saada myös Kilpipajan hupikilpien taustalevyt:


5) USA CAR (152x302 mm)

Vertaa aidon jenkkikilven kokoon, joka on 6” x 12” eli 152,4x304,8 mm.

HUOM! TÄMÄ EI OLE YHTEENSOPIVA YHDENKÄÄN VIRALLISEN SUOMEN REKISTERIKILVEN KANSSA. Asennusohje   Puhdistusohje. Taustalevyn ulkomitat 175 x 304 x 11 mm. Paino 0,140 Kg. Materiaali ABS-muovi. Valmistettu Virossa.


6) USA MC (101x177 mm)

HUOM! TÄMÄ EI OLE YHTEENSOPIVA YHDENKÄÄN VIRALLISEN SUOMEN REKISTERIKILVEN KANSSA. Asennusohje Puhdistusohje. Taustalevyn ulkomitat 128/125 x 182 x 12 mm. Paino 0,067 Kg. Materiaali ABS-muovi. Valmistettu Virossa.


7) Kilpipajan pitkä kilpi (113x520 mm)

HUOM! TÄMÄ EI OLE YHTEENSOPIVA YHDENKÄÄN VIRALLISEN SUOMEN REKISTERIKILVEN KANSSA. Taustalevyn ulkomitat 134 x 527 x 11 mm. Paino 0,184 Kg. Materiaali ABS-muovi. Valmistettu Virossa. 


8) Kilpipajan lähes EU-kilpi (113x420 mm)

HUOM! TÄMÄ EI OLE YHTEENSOPIVA YHDENKÄÄN VIRALLISEN SUOMEN REKISTERIKILVEN KANSSA. Taustalevyn ulkomitat 137 x 422 x 13 mm. Paino 0,148 kg. Materiaali ABS-muovi. Valmistettu Liettuassa.


9) Kilpipajan lyhyt kilpi (113x302 mm)

HUOM! TÄMÄ EI OLE YHTEENSOPIVA YHDENKÄÄN VIRALLISEN SUOMEN REKISTERIKILVEN KANSSA. Taustalevyn ulkomitat 137 x  307 x 13 mm. paino 0,106 Kg. Materiaali ABS-muovi. Valmistettu Liettuassa.


EI MUITA KOKOJA, EI EDES TISKIN ALTA, Kaikki oli tässä :)MAINOSPOHJAT

TAUSTALEVY OMALLA TEKSTILLÄ

Valmistamme tekstin silkkipainolla vähintään 20 kpl erissä.


Pyydä tarjous silkkipainetusta mainospohjien suuremmasta erästä


Näkökohtia mainostekstin laadintaan

1) Lyhyt teksti on parempi kuin pitkä.

2) Mieluummin kilpipaja.com kuin www.kilpipaja.com.

3) Teksti pitää olla riittävä suuressa koossa ja selkeällä fontilla.

4) 98 % asiakkaista valitsee genema kirjainleikkauksen. Valitsemalla versaalin erotut?


Huomaa että käytössäsi on sekä genema että versaali kirjainleikkaus (”SUURET ”ja ”pienet” kirjaimet).


Mika, mika, MIKA ja MikA ovat kaikki mahdollisia vaihtoehtoja. Valmistamme taustalevyn tarkasti sen mukaan miten olet sen tilannut!


Tekstin maksimipituus riippuu käytettävästä kirjasintyypistä ja siitä käytetäänkö genema vai versaali kirjasinleikkausta. Maksimipituuteen vaikuttaa myös se, tarvitaanko Å, Ä ja Ö kirjaimia (joiden pisteet nostavat rivin korkeutta). Myös se kuinka monta välilyöntiä ja pistettä vaikuttaa luonnollisesti myös tekstin pituuteen.

 

Kirjasimet voidaan jakaa leveyden mukaan seuraavasti:

 

Leveät:  1, 5, 6 ja 7

Kapeat:  2, 3, 4, 8, 9 ja 10

 

Merkkien määrä leveillä kirjasintyypeillä n. 25 merkkiä

Merkkien määrä kapeilla kirjasintyypeillä n. 35 merkkiä

Myös välilyönnit ja pisteet lasketaan merkeiksi

 


Suosittelemme seuraavia kirjasintyyppejä:

Lähellä automerkkien käyttämiä kirjasintyyppejä ovat:


7 = Audi    8 = BMW    9= MB     10 =VW


Tekstiin voidaan sijoittaa myös yksinkertaisia logoja


Merkitse haluamasi logo sulkuihin, jotta osaamme erottaa sen tekstistä!(MB-logo) MB E-CLASS (MB-logo)(AMG-logo)(Audi-logo)BMW    (///M-logo)    POWER(VW-logo) VOLKSVAGEN (VW-logo)(Honda-logo) (Hyuandai-logo) (Mazda-logo)        (Opel-logo) (Skoda-logo)

                                                          (Mitsubishi-logo)                           (Toyota-logo)


Myös muiden logojen soveltuvuutta tulostamiseen voidaan arvioida, Tarvitsemme kuvan vektorigrafiikkana (.pdf, .eps tai .ai päätteellä varustettu tiedosto) mikäli logo halutaan samalla värillä kuin teksti.


Taustalevy omalla kuvalla tai logollaHuomaa, että emme ole tehneet sopimusta esim. Jokereiden ja IFK:n kanssa heidän logolla varustetun taustalevyn valmistamisesta, vaan asiakas on itse hankkinut luvan logon käytölle, ja toimittanut materiaalin meille. Emme siis myy itse näitä taustalevyjä, vaan olemme toimittaneet asiakkaalle tällaisia taustalevyjä.


Voimme valmistaa myös asiakkaan itse suunnitteleman tekstin kuvineen (merkkeineen / logoineen) kaikkineen, mikäli logo on riittävän yksinkertainen ja riittävän laadukas vektoritiedosto (.pdf, .eps tai .ai päätteellä varustettu tiedosto).


Riittävä laatu tarkoittaa sitä, että kuva on valmistettu alun perin vektoritiedostoksi. jos tavallinen .jpg tai .png kuva konvertoidaan vektoritiedostoksi, niin jälki ei ole painokelpoista. Vektorikuva tarkoittaa sitä että se on rakennettu matematiikasta, ja sen tähden sen kokoa voidaan skaalata portaattomasti laadun kärsimättä. Tavallinen pikseli tai rasterikuva muodostuu taasen erivärisistä pisteistä, jolloin se menee suurennettaessa epätarkaksi.


Asiakas vastaa siitä että hän on hankkinut kuvalle käyttöoikeuden.


Huomioi että teksti on vain noin sentin korkuista ja sitä katsellaan yleensä takana ajavan auton tuulilasin läpi. Koska katseluetäisyys on 3-4 metriä, niin kovin yksityiskohtaiset kuvat eivät vastaa tarkoitustaan. Korkeintaan yksinkertaisia symboleja kannattaa ajatella.


Voit etukäteen tiedustella sähköpostilla soveltuuko kuvasi painettavaksi. Voit lähettää kuvasi liitetiedostolla osoitteella samuel (ät) kilpipaja (dot) com.


Taustalevyyn painettavien merkkien värivalikoima:

Valkoinen, harmaa, keltainen, oranssi, punainen, sininen ja vihreä, hopea ja kulta.

Pyydä tarjous silkkipainetusta mainospohjien suuremmasta erästäTaustalevyn ominaisuudet
Yllä olevaan kuvaan on valaistuksella onnistuttu korostamaan tuotteen kolmiulotteisia muotoja, jotta taustalevyn muodot olisi helpompi hahmottaa. Kaikki Kilpipajan taustalevyt ovat kokonaan yksivärisiä mustia. Ilman korostusta tuotteen muotoa on vaikea hahmottaa, kuten sivun kaikista muista kuvista voi helposti päätellä.


Kilpipajan taustalevyn ominaisuudet:

- valmistettu Pohjolan säärasituksia hyvin kestävästä ABS-muovista

- taipuu puskurin muotoja mukaillen vähän

- on mitoitettu täydellisesti käytettävälle rekisterikilvelle

- runsaasti kiinnitysreikiä (ja niitä voi tehdä vapaasti lisää), jotka helpottavat rekisterikilven keskittämistä oikeaan kohtaan


Sivu on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2022